SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Yukarınarlı Ortaokulu

Nis

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri kapsamında Vezirköprü İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen ortaokul öğrencileri arasında ezbere şiir okuma yarışmasında okulumuz 7/A sınıfı öğrencisi Ömer Faruk ÇALIŞKAN, Mehmet Akif ERSOY'un Çanakkale Şehitlerine(2) Asım adlı şiirini ezbere okuyarak ilçe üçüncüsü olmuştur. Bu itibarla dereceye giren öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

8. sınıf öğrencilerimize yönelik ilçemizde bulunan liselere tanıtım gezisi düzenledik. Üst öğrenim kurumları gezimizde ilçemizdeki fen lisesi, Anadolu liseleri(Köprülüler,VAL), Meslek liseleri(Şahinkaya, Endüstri Meslek) liseleri gezi programında yer aldı. Tanıtım amaçlı gezdiğimiz okulların idarecileri başta olmak üzere rehber öğretmenlerine ve okulları bölümleri hakkında bilgi veren tüm öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen akıl ve zeka oyunları turnuvasında okul birincisi olan öğrencilerimiz:

İlkokul

Mangala Zeynep Sude Çelik

Küre Ömer Faruk Çalışkan

Q Bitz Serkan Sürma

Ortaokul

Pentago Medine İnce

Mangala Medine Işık

Küre Miraç Demirkan

Reversi Ahmet Doğruoğlu'dur.

Birinci olan öğrencilerimiz ilçede düzenlenecek turnuvada okulumuz temsil etmeye hak kazanmışlardır. Öğrencilerimiz tebrik eder ve ilçe turnuvasında başarılar dileriz.

Nis

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucu Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk çocuklarına hediye edilmiştir. Atatürk´ün bu hediyesi, kutlamaların ilerleyen yıllarında dünya çocuklarına mal olmuş ve her yıl 23 Nisan tarihinde ülkemize birçok ülkeden çocuklar ziyarete gelmiştir.